dimarts, 7 de juny de 2011

ELS ECOLOGISTES DELS SERRANS TORNEN A DENUNCIAR MALES PRÀCTIQUES ALS CANYARSLluny del que recomanen els científics i professionals per a l'eradicació de canyars persistents a la vora de rierols i sèquies, els Ecologistes de la Serrania, tornen a denunciar les males pràctiques desenvolupades en diversos llocs del llit del Túria i més concretament pel voltant de la zona de Pedralba i Bugarra.
Segons sembla, continuen tallant-se les canyes amb tisores de podar i s'aplica en el tall fet i amb pinzell, herbicida en estat pur, amb la qual cosa, el corrent pot patir una seriosa amenaça de contaminació de la fauna i la flora fluvial.
A més d'això, se sap que està fumigant-se de manera massiva a l'interior del Parc natural per la rodalia del terme de Pedralba i les canyes tallades han estat triturades i abandonades en el lloc de la poda, contravenint la norma existent al respecte.
Els Ecologistes de la comarca dels Serrans denuncien aquests fets i han anunciat posar en consideració de les autoritats mediambientals, aquesta pràctica.

Font: El Punt