dimecres, 18 de gener del 2012

UN ANY SENSE TV3




El pròxim dia 17 de febrer es complirà un any des que Acció Cultural del País Valencià (ACPV) es va veure obligada a apagar el senyal de TV3, després que la Generalitat valenciana els imposés una multa de 800.000 euros.










És per això que aquestes dues entitats estan treballant conjuntament en tota una sèrie d’activitats per recordar que farà un any que els valencians no poden sintonitzar TV3 i, com a cloenda, han convocat una manifestació que se celebrarà a Castelló el proper dissabte 18 de febrer.

Font: e-noticies

En aquest sentit, afegeixen que "a les mans del cap del consell està solucionar aquest problema, doncs com ell mateix va admetre fa un any amb motiu de l’apagada, 'sembla mentida que en el segle XXI es limiti la possibilitat que les persones puguem triar el mitjà de comunicació que volem sintonitzar'".

En aquest sentit, la plataforma Sense Senyal_Castelló i ACPV han emplaçat Fabra a fer "totes les gestions necessàries per a que s’habiliti una solució transitòria mentre s’inicia el procés que ha de dur el parlament espanyol a debatre la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Televisió Sense Fronteres".

Tot i que el nou president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, va assegurar -en una entrevista a El Periódico- que "lluitaré perquè TV3 es pugui veure al País Valencià i Canal 9 a Catalunya", de moment, no ha fet cap pas per resoldre la situació.