Recepta de confits ametla
Ingredients principals
1/2 kg de sucre mòlta
1/2 kg d'ametles
100 cm3 d'aigua
1 cucharadita de canyella
Passos per a elaborar els confits:
1. Calfa una casserola a foc lent amb l'aigua dins.
2. Una vegada estiga calenta, dissol el sucre en l'aigua. Has de moure constantment.
3. Ara agrega la canyella i regira.
4. Puja el foc i bull el xarop fins que, quan caiga de la cullera, forme gotes gruixudes.
5. Afig ara les ametles i regira-les fins que queden molt bé cobertes.
6. Després, posa les ametles en un tamís i sacseja-les suaument fins que el sucre sobrant es desprenga.
7. Utilitza aqueix sucre sobrant per a dissoldre-ho novament, agregant una altra vegada les ametles, fins que queden ben cobertes.
8. Deixa refredar i assecar.
Fira del Dolç de Casinos. El darrer cap de setmana de novembre, els Mestres Artesans presentaran les seves famoses creacions: rollets d'anís, pa de Sant Blai, galetes de cacau, crestes, coques d'oli i sal, i per descomptat els torrons i confits artesans que s'elaboren a la manera antiga, utilitzant ingredients totalment mediterranis, naturals i de primera qualitat. http://www.casinos.es/fira